Vacature Oproepkrachten

Door uitbreiding van de activiteiten en groei van IWB Services zijn wij continu op zoek naar oproepkrachten om ons team te komen versterken.

IWB Services
IWB Services is de handelsnaam van de synergie tussen Inzet Wérkt! en Inzet Wérkt Beschut! Wat gestart is vanuit de MVO-gedachte als een sociaal werkgelegenheidsproject is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel en volwaardig in-, om- en verpakbedrijf, alsmede full-service pakketverzendbedrijf.
IWB Services is gevestigd op Bedrijventerrein de Beverkoog in Alkmaar. Hier verricht IWB Services werkzaamheden voor diverse lokale, regionale, landelijke en internationale producenten en bedrijven, waaronder food- en non-foodorganisaties. IWB Services ontzorgt op alle gebied, ook logistiek, en besteedt de grootst mogelijke aandacht aan opdrachten. Ook verzending van pakketten, wereldwijd, behoort tot de bedrijfsonderdelen. Als IWB Services bieden we volledige en persoonlijke service aan onze klanten en zorgen we ervoor dat opdrachten netjes en op tijd worden gerealiseerd. In alles gaan wij uit van éigen kracht!

IWB Services is op zoek naar oproepkrachten inpakhulp. Je komt in een leuk team in Alkmaar te werken waar hard gewerkt wordt. Wij zoeken extra krachten die op oproepbasis kunnen ondersteunen bij het inpakken van pakketten voor klanten. Dit kan overdag, in vakanties, ’s avonds, of bv. op zaterdag zijn. Ben je flexibel en ga je gestructureerd te werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen

  • Je vindt het geen probleem om op oproepbasis te werken;
  • Je bent flexibel;
  • Je houdt van aanpakken;
  • Je woont in de omgeving Alkmaar;
  • Je gaat secuur te werk.

Bij IWB Services kom je terecht in een warm en gezellig team. Een fijne bijkomstigheid is dat je hele leuke pakketten mag inpakken en als eerste nieuwe productinnovaties voorbij ziet komen. Enthousiast geworden? Reageer dan direct op deze vacature! Eerst nog een aantal vragen? Geen probleem! Neem contact met ons op en stuur een mail naar info@iwbservices.nl

Kijk voor meer informatie op www.iwbservices.nl