Post & MijnPakketDienst

MijnPakketDienst is een autonome afdeling binnen IWB Services, de synergie tussen Inzet Werkt en Inzet Werkt Beschut. Sinds 2018 zijn wij actief als postbedrijf, sinds 2020 is daar de vertegenwoordiging van MPD voor het Noord-Hollandse bedrijfsleven bij gekomen. Onze organisatie heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Wij geven daarbij mensen die een achterstand op de arbeidsmarkt hebben een volwaardige positie in onze maatschappij.

Ontzorging in de ruimste zin van het woord
De toevoeging van MPD zorgt voor een totaalpakket voor onze klanten: verzending van express-documenten, pakketten en pallets via bijna alle grote vervoerders. En dat gecombineerd in één online programma! Daarnaast behoren ook import zendingen nu tot onze mogelijkheden.
Dit betekent dat IWB de opdrachtgever van begin tot eind kan ontzorgen, van in-/verpakken, verzendklaar maken tot de uiteindelijke verzending.

Kortom, IWB gaat verder! Waarmee kunnen we jou helpen?

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Als organisatie kunt u op eenvoudige wijze een directe bijdrage leveren aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Eenvoudigweg door uw geadresseerde post en pakketten, door de medewerkers van IWB te laten verspreiden. Veel ondernemingen in de regio zijn u al voorgegaan en gezamenlijk zorgen zij er voor dat IWB kansen kan bieden voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maakt u gebruik van onze diensten dan leveren we samen op eenvoudige wijze een bijdrage aan het creëren van banen voor mensen voor wie betaald werk niet zomaar gegeven is.

Betrouwbaar en veelzijdig

IWB Services levert haar klanten een betrouwbare, universele post- en pakketdienst! Daarbij zorgen we voor een veelzijdig pakket aan postproducten dat altijd up-to-date is en tegemoetkomt aan jouw behoeften. Als sociaal verantwoordelijk bedrijf, hebben wij duurzaamheid verankerd in onze cultuur en processen. Dat uit zich op verschillende manieren: zorgen voor onze medewerkers (en deze activeren en enthousiasmeren), impact op het milieu verminderen en dichtbij de samenleving en haar behoeften staan.

lees hier verder

Heeft u nog vragen?

Wij zijn op werkdagen (maandag t/m vrijdag) telefonisch bereikbaar via 072-8200164.
Ook via e-mail zijn wij goed bereikbaar. Gebruikt u hiervoor onderstaand contactformulier.
Wij beloven u binnen 24 uur (op werkdagen) te reageren.

    PARTNERSHIPS

    IWB is logistiek partner van o.a.