Verpakking & Logistiek

‘IWB Services’ biedt werkplekken aan, speciaal voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Naast een prikkelarme werkomgeving voor onze medewerkers hebben we op onze locatie optimale werkruimte, magazijn en tevens de beschikking over een eigen trainings- en begeleidingsruimte. Wij gaan op alle gebied uit van eigen kracht!!
Werkgevers en opdrachtgevers zijn daarbij onmisbare partners. Of u nu een eenmanszaak of een grote onderneming bent. Of het nu om een eenmalige klus of terugkerende werkzaamheden gaat, IWB Services kan het voor u doen.

Verpakken
Wilt u een product laten inpakken, ompakken of verpakken, maar heeft u zelf geen tijd of gewoon niet de ‘handjes’ om dit te verzorgen?
IWB Services is uw partner in verpakken, assemblage en logistiek. Wij ontzorgen u en nemen u het werk uit handen.
Wij staan garant voor hoge kwaliteit en zijn op meerdere fronten gecertificeerd.
IWB Services loodst u door het gehele verpakkingsproces, tegen een aantrekkelijk tarief, van advies en verpakken tot distributie en afhandeling.
IWB Services staat voor maatwerk!

Logistiek
IWB Services ontzorgt u ook op logistiek gebied, wij zijn er om het u makkelijker te maken. Na de inpak-, ompak- of verpakkingswerkzaamheden zorgen wij er ook voor dat de goederen netjes worden opgeslagen of, zoals u dat wenst, op de gewenste bestemming geleverd worden. Wij staan garant voor een kwalitatieve en efficiente levering van uw product.
IWB Services gaat verder!

Maatwerk
Samenwerken met IWB Services betekent niet alleen het uitbesteden van productie of het inhuren van vakmanschap. Mensen die door welke oorzaak dan ook (nog) niet meedoen op de arbeidsmarkt, krijgen de kans zich te ontwikkelen.
Samen met u geven wij graag invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen uw onderneming. IWB Services is een bijzonder normaal bedrijf: sterk in maatwerk richting medewerker en opdrachtgever!

Waarom IWB Services voor u?
Werk uitbesteden aan IWB Services betekent naast sociaal ondernemen dat u zich op uw corebusiness kunt richten. Wij bieden maatwerk, flexibiliteit en gemotiveerde medewerkers. Of het nu gaat om inpakken, verpakken, ompakken, assemblage, montage of soortgelijke werkzaamheden. IWB Services is van vele markten thuis. IWB Services kan uw partner zijn. Door werk voor u uit te voeren, bij ons op locatie. IWB Services is uw partner voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Van eenvoudig inpakwerk tot hoogwaardig productiewerk, zoals diverse soorten assemblagewerk, verpakkingswerkzaamheden, textielwerkzaamheden, elektrowerk, maar ook complete verzorging van mailings en veelzijdige documentverwerking. Wij zijn hierin flexibel en denken in oplossingen. Transport kunnen wij ook voor u verzorgen. Voor een correcte en snelle levering, tegen een eerlijk en aantrekkelijke prijsstelling hoeft u niet verder te zoeken!: IWB Services. Laat u verrassen door onze ongekende mogelijkheden!

Meer informatie
Wilt u graag kennis maken met IWB Services? Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.
Bel 072-8200164 of stuur een e-mail naar info@iwbservices.nl

Heeft u nog vragen?

Wij zijn op werkdagen (maandag t/m vrijdag) telefonisch bereikbaar via 072-8200164.
Ook via e-mail zijn wij goed bereikbaar. Gebruikt u hiervoor onderstaand contactformulier.
Wij beloven u binnen 24 uur (op werkdagen) te reageren.

    Logistieke projecten

    Een greep uit onze dienstverlening